Luke Luomu-uutiskirje | Lue selaimessa

Luke Luomu, Luomuinstituutin uutiskirje 2/20

Uudistusten syksy

​​​​​​​

Joko ehdit tutustua uuteen luomualan toimijoiden yhteiseen Luomu.fi-sivustoon? Sen uudistaminen on toinen suuresta Luomuinstituutin syksyn verkkosivuprojekstista. Viime viikolla käynnistimme myös oman sivustomme uudistamisen. Uusi Luomuinstituutti.fi julkaistaan viimeistään vuoden 2021 alussa.


Molempien sivustoprojektien tavoitteena on uudistaa ilmettä ja saattaa tietoa aiempaa paremmin etsijöiden saataville. Onko sinulla toiveita tai ajatuksia Luomuinstituutin verkkosivujen kehittämisestä? Voit lähettää viestiä Luomuinstituutin viestinnälle: liisa-maija.aukia@luke.fi.


Luomuinstituutissa valmistellaan myös uutta tutkimusstrategiaa, joka julkaistaan loppuvuodesta. Uudeksi tutkimusteemaksi nousee "tulevaisuuden luomu".


​​​​​​​​​​​​​​

TAPAHTUMA


Luomupäivät verkossa 3.-4.11.2020


Luomupäivät järjestetään tänä vuonna kaikille avoimena virtuaalitapahtumana. Ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä!


​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

UUTTA TUTKIMUSTA


Luomu 2.0


Luomutuotannon täytyy kehittyä, jotta sen asema kestävän ruoantuotannon sertifioituna tuotantotapana säilyy ja vahvistuu entisestään globaalissa ruokajärjestelmässä. Luomu 2.0 -tutkimushanke tuo uudistavan maatalouden menetelmät luomuviljelyyn.


WEBINAARI


Luomubuumi


Tervetuloa kuulemaan Luomubuumi-hankkeesta kaikille avoimessa webinaarissa 12.11. klo 9-11! Hankkeessa on kartoitettu luomuelintarvikkeiden nykytarjontaa ja potentiaalisia markkina-aukkoja sekä ideoitu yritysten käyttöön uusia tuotekonsepteja.


Seuraa meitä somessaTwitter | Facebook | Instagram


Luomuinstituutti on Helsingin yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen yhteinen asiantuntijaverkosto, joka tukee toiminnallaan kotimaisen luomutuotannon vahvistumista koko ruokajärjestelmässä.


Luonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka rakentaa hyvinvointia ja kestävää tulevaisuutta uusiutuvista luonnonvaroista.Seuraa Lukea somessa


Twitter | Facebook | LinkedIn | Instagram


Luonnonvarakeskus

Latokartanonkaari 9, 00790 Helsinki


Hallitse uutiskirjetilauksia | Tietoa Luonnonvarakeskuksesta